Dalarna

Några rekreationsdagar i Dalarna under Midsommar. Lite foto, lite fiske och vila.
Blev några bilder i alla fall, bl. a på Gluttsnäppa och Huggorm. Gluttsnäppan höll till vid en tjärn som jag besökte. Den blev riktigt sur när jag kom och tjatade på mig hela tiden. Tog det väldigt försiktigt, med tanke på eventuell
häckning.


Gluttsnäppa


Gluttsnäppa

Huggormen träffade jag på när jag var ute med Bamse. Den var på väg in på en hustomt, där några barn lekte. Efter försök att flytta den med hjälp av en pinne, fick jag istället låna en hink. Det fungerade bra. Iväg hem med för att hämta bilen, med hund i ena handen och huggormshink i den andra. Blev sen en färd på en halvmil till fjällskogen och där fick ormen ringla ur hinken. Som tack fick jag lite bilder på den.


Huggorm


Huggorm


Huggorm

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.